Novice

VPIS page 001

KAKO POTEKA VPIS:

  • pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .
  • pokličite nas 02 749 21 50.
  • lahko nam pišete tudi za brezplačno svetovanje glede izbire primernega izobraževalnega programa: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • ali pokličite na tel: 02 749 21 55, 02 749 21 57 in se dogovorite za informativno srečanje.
  • s seboj prinesite osebni dokument, spričevala ali obvestilo o uspehu.
  • z organizatorjem izobraževanja pripravite osebni izobraževalni načrt.
  • možnost plačila šolnine na 9 obrokov.

Senioriada announcement

 

FB:  https://www.facebook.com/events/594780160925881/

SENIORIJADA 2019 je izobraževalno-rekreativna akcija, namenjena seniorjem in društvom seniorjev brez omejitev. To pomeni, da se nam 17. in 18. septembra 2019 lahko pridružite vsi, ki vas omenjena tematika zanima. Menimo, da je izrazitega pomena, da se vsi, ne le tisti pred upokojitvijo, prej ali slej seznanimo z osrednjimi pojmi aktivnega staranja, preverimo dejstva in zanemarimo stereotipe ter predvsem spoznamo, da je izključno od nas samih odvisno, v kakem času se bomo zares »postarali«. SENIORIJADA 2019 hoče poudariti dejstvo, da lahko z nekaj minimalnimi spremembami ter malenkostno nadgradnjo vsakodnevnih »rutinskih« opravil bistveno izboljšamo kakovost življenja v post-zaposlitvenem obdobju, ko se v resnici prvič soočimo z vprašanjem: »Kaj je tisto, kar mi bo poslej nadomestilo službene aktivnosti?«


Vabljeni torej vsi, ne le aktivni seniorji, da se nam na dvodnevni »olimpijadi seniorjev«, ki bo združevala izobraževalni in praktični del, v katerem se bodo sodelujoči najprej seznanili z dejstvi aktivnega staranja in njegovimi posledicami v teoretični obliki, drugega dne pa se bodo skupine seniorjev »pomerile« v izobraževalnem kvizu in nekaj praktičnih spretnostih, s katerimi želimo demonstrirati ne le, da je proces staranja lahko kreativen, temveč predvsem, da je lahko zabaven in sproščujoč ter nudi obilo možnosti za osebno rast in zdravo življenje.

 

Prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

 

 logo UNIVERZA PRIMORSKEM PEDAGOSKA FAK

Drugi prijavni rok za vpis na podiplomski študijski program Socialna pedagogika bo potekal od 13. do 18. septembra 2019.

Strokovni naslov, ki ga diplomant pridobi: magister profesor socialne pedagogike/magistrica profesorica socialne pedagogike.

Trajanje študija: 2 leti.

Študij se bo izvajal na Ptuju.

Informacije: www.pef.upr.si, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; LU Ptuj: Bernarda Kvas, 02 749 21 58, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Računovodja je v sodobnem času eden izmed pomembnejših poklicev. V ta namen smo za vas pripravili 120 urno usposabljanje.

pen calculator cash financial spreadsheet

Prosimo vas, da nam vašo morebitno udeležbo sporočite po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ali nas pokličite na telefonsko številko: 02/749 21 50,  02/749 21 58.

Več informacij in prijave

logo lup
Ljudska univerza Ptuj
Mestni trg 2
Ptuj, SI-2250
Slovenija

E-naslov: luptuj@siol.net
Telefon: 02 749 21 50
Faks: 02 749 21 53

Kontaktirajte nas...