Na vsebino

Z Andragoškim centrom Slovenije sodelujemo pri izvajanju individualnega ocenjevanja spretnosti odraslih, ki je za odrasle diskretno in brezplačno. SVOS (Spletni vprašalnik Ocenjevanje spretnosti),  je za slovenski prostor prilagodil Andragoški center Slovenije, ob podpori Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in Evropskega socialnega sklada.

SVOS je spletni diagnostični inštrument, ki ponuja zanesljive in veljavne ocene spretnosti za odrasle vseh starosti Ponuja zanesljive in veljavne ocene: kognitivnih spretnosti (besedilne in matematične spretnosti, spretnosti reševanja problemov v tehnološko bogatih okoljih) in lastno oceno spretnosti za posameznike - nekognitivne spretnosti (raba spretnosti, zdravje in osebna blaginja, vedenjske kompetence, poklicni interesi in namere. 

  

Lokalna točka za izvajanje ocenjevanj SVOS zagotavlja:

 

  • brezplačen dostop do reševanja vprašalnika SVOS,

  • miren prostor za izvajanje ocenjevanj in potrebno tehnično opremo,

  • podporo med in po reševanju,

  • razlago pridobljenih rezultatov, če se posameznik sam odloči za to,

  • svetovanje za primerno izobraževanje in razvoj spretnosti.

     

BI RADI IZVEDELI VEČ?

SVOS je dostopen prek svetovnega spleta, in omogoča veljavne in zanesljive rezultate o ključnih spretnostih potrebnih za delo, življenje v skupnosti in v domačem okolju.

LOKALNA TOČKA: Ljudska univerza Ptuj

Pišite nam: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Več o vprašalniku SVOS si lahko preberete tudi na https://svos.acs.si.

 

SVOS logo 1

 

 LOGO MIZS ACS EU

Več informacij in prijave

logo lup

Ljudska univerza Ptuj
Mestni trg 2
Ptuj, SI-2250
Slovenija

E-naslov: info@lu-ptuj.si
Telefon: 02 749 21 50

Kontaktirajte nas...