Na vsebino

KAKOVOST NA LJUDSKI UNIVERZI PTUJ - preberi več

 zeleni_znak_kakovosti.png

 

Ljudska univerza Ptuj ponovno pridobila Zeleni znak kakovosti!


Z veseljem sporočamo, da je Ljudska univerza Ptuj ponovno pridobila pravico do uporabe Zelenega znaka kakovosti! Komisija Andragoškega centra Slovenije je ocenila našo vlogo in potrdila, da izpolnjujemo vse potrebne standarde kakovosti.

Pridobitev Zelenega znaka kakovosti je za nas izjemnega pomena, saj potrjuje, da naša organizacija za izobraževanje odraslih deluje kakovostno in z visokimi standardi. Zavezanost kakovosti je ključna za zagotavljanje najboljših izobraževalnih storitev za naše udeležence.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki so pripomogli k temu uspehu in se veselimo nadaljnjega zagotavljanja kakovostnega izobraževanja za vse.

Ljudska univerza Ptuj

 

Dan za kakovost na Ljudski univerzi Ptuj - Praznovanje dosežkov in načrtovanje prihodnosti

DAN_ZA_KAKOVOST-LJUDSKA_UNIVERZA_PTUJ.jpg

24. maja 2024 smo na Ljudski univerzi Ptuj praznovali poseben dogodek – Dan kakovosti. Ta dan je bil namenjen proslavitvi naših dosežkov, izmenjavi idej za prihodnost ter krepitvi našega sistema kakovosti.

Na začetku dneva smo z velikim ponosom proslavili ponovno pridobitev  zelenega znaka kakovosti, kar je za nas izjemno priznanje. Ta znak potrjuje, da sledimo najvišjim standardom kakovosti in da smo na pravi poti k nenehnemu izboljševanju naših storitev.

Prvi del dneva smo posvetili pregledu našega notranjega sistema kakovosti. Članica komisije za kakovost, Tanja Božič, nam je predstavila tudi predloge za izboljšave, ki nam jih je posredoval ACS. Skupaj smo pregledali naše dobre prakse in preučili, kako lahko še izboljšamo naše delovanje. Poseben trenutek dneva je bila obeležitev 20. obletnice podeljevanja znaka kakovosti. Spomnili smo se pomembnih mejnikov in dosežkov, ki smo jih dosegli skozi leta. Ta obletnica je bila priložnost za refleksijo in načrtovanje prihodnjih korakov. V nadaljevanju dneva smo se lotili pregleda našega samoevalvacijskega načrta. Določili smo posamezne točke izvedbe in se dogovorili za korake, ki bodo pripomogli k še boljši kakovosti našega delovanja. Po intenzivnem delu je sledil tradicionalni slovenski zajtrk, ki nam je dal potrebno energijo za nadaljevanje dneva. Ob okusnem zajtrku smo si vzeli trenutek za sprostitev in neformalne pogovore. Ena izmed ključnih aktivnosti dneva je bila kreativna delavnica, kjer smo skupaj iskali nove predloge za razvoj kakovosti na LUP. Sodelovanje in skupinska dinamika sta nam omogočila, da smo razvili številne inovativne ideje, ki bodo pripomogle k nadaljnjemu razvoju. Po delavnici smo se sprostili s socialnimi igrami, ki so nas še bolj povezale. Dan smo zaključili s pohodom na Ranco, kjer smo ob kavici uživali v prijetnem klepetu in naravi.

Kakovost je temelj našega delovanja na Ljudski univerzi Ptuj. Ponosni smo na naše dosežke in prepričani, da so tovrstni dogodki ključnega pomena za nenehno izboljševanje in rast. Dan kakovosti nas je spomnil na pomembnost naše skupnosti in sodelovanja ter nas navdihnil za nadaljnje delo.

#KakovostIO  #DanZaKakovost  #KakovostUstvarjamoVsi  #izobraževanjeodraslih  #TVU2024  #ZeleniZnakKakovosti

Dogodek je potekal v okviru Tednov vseživljenjskega učenja

 
TVU_rozica2024_kr.png
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dejavnosti in projekti s področja kakovosti, ki jih izpeljujemo na LUP:
 
 

 

 

 

Več informacij in prijave

logo lup

Ljudska univerza Ptuj
Mestni trg 2
Ptuj, SI-2250
Slovenija

E-naslov: info@lu-ptuj.si
Telefon: 02 749 21 50

Kontaktirajte nas...