Na vsebino

Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto (FINI Novo mesto) želi študijske programe strojništva približati potencialnim študentom na območju celotne Slovenije in zagotoviti povečan vpis v tehniške programe tudi na nivoju države. Fakulteta s svojimi študijskimi programi in z oblikami njihove izvedbe sledi potrebam trga dela, gospodarskega razvoja in tudi konkurenčnosti gospodarstva. FINI Novo mesto izvaja študijske programe v obliki izrednega študija na daljavo v kombinirani obliki. Študij strojništva na daljavo je organiziran v kombinirani obliki - pretežni del študija poteka na daljavo, v živo pa se izvajajo laboratorijske vaje (na sedežu fakultete ali v podjetjih, s katerimi ima fakulteta sklenjene pogodbe) in pisni izpiti (na sedežu fakultete in izpitnem centru v Ljubljani).

Vabljeni, da pobliže spoznate študij strojništva na FINI Novo mesto, zato vabljeni na informativne dneve. Informativni dnevi bodo potekali po naslednjem razporedu:

  • petek, 17. 2. 2023, ob 16.00 – online
  • sobota, 18. 2. 2023, ob 9.00 – online

Za pridružitev srečanju na daljavo kliknite na povezavo ‘online’ pri določenem datumu.

Za dodatne informacije so dosegljivi po e-mailu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po telefonu na: 070 60 10 90.

FINI Novo mesto

Več informacij in prijave

logo lup

Ljudska univerza Ptuj
Mestni trg 2
Ptuj, SI-2250
Slovenija

E-naslov: info@lu-ptuj.si
Telefon: 02 749 21 50

Kontaktirajte nas...